Occasions

header werkne

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

Is sleutelen aan auto's jouw passie en wil jij werken als automonteur binnen een organisatie met veel kansen om te groeien? Als automonteur zullen je werkzaamheden vooral bestaan uit het plegen van onderhoud en reparaties aan alle merken en type's personenauto's. Heb je het in je om op korte termijn al zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden te verrichten aan personenauto's? Of ben je al een volleerd autotechnicus? Dan is dit de geschikte baan voor jou!

Bedrijfsprofiel

Auto Spijker is een gerenommeerd BOVAG-autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit, gemoedelijkheid en betrouwbaarheid bij elkaar brengt. We doen wat we zeggen en blinken uit in betaalbare auto’s van goede kwaliteit.

Het autobedrijf is centraal gelegen gevestigd, ligt op een steenworp afstand van de A2 (afslag Vinkeveen) tussen Utrecht en Amsterdam. Als universeel, merkonafhankelijk autobedrijf richten wij ons op de in en verkoop van alle automerken in verschillende prijsklassen. Wanneer de auto naar wens niet in onze showroom te vinden is, gaan we vrijblijvend op uw verzoek op zoek naar de door u gewenste auto.

In verband met een sterke groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een:

Automonteur / Autotechnicus (APK) met ervaring.

Als (ervaren) auto monteur met APK ben je vooral verantwoordelijk voor de allround reparatie en onderhoudswerkzaamheden als ook APK Keuringen. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor het verlenen van een goede service aan de klant.

Het profiel

  • Je bent in het bezit van een basisdiploma Autotechnicus
  • Je bent ambitieus, leergierig en gedreven;
  • Je bent flexibel en communicatief vaardig;
  • Je bent in het bezit van geldige APK papieren of bereid deze te halen;
  • Je kunt zelfstandig werken.
  • Je durft initiatief te nemen.
  • Je bent een teamplayer;
  • Je woont in de omgeving van Loenen aan de Vecht;
  • Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende, uitdagende full time baan, in een groeiende, ambitieuze en dynamische organisatie. De uiteindelijke hoogte van je salaris is marktconform en in lijn met genoten opleiding, kennis en ervaring. 

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden voor deze uitdagende functie? Stuur dan een overtuigende motivatie per mail aan de heer R. Eerenstein: rico@autospijker.nl