Occasions

AUTO SPIJKER HELPT STICHTING FIGHT CANCER OP WEG

Stichting Fight cancer rijdt een jaar lang kosteloos in een Mini Cooper van Auto Spijker

De stichting Fight cancer werft fondsen voor KWF Kankerbestrijding onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ Een landelijke actie hieruit voortvloeiend is ‘Swim to Fight Cancer’. Een recreatief zwemevent in een stads decor waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen. Ook gemeente Stichtse Vecht doet mee aan deze actie met een swim op zondag 2 september. Om alle swims in Nederland te kunnen monitoren is het uiteraard noodzakelijk voor de stichting zo mobiel mogelijk te kunnen zijn. Auto Spijker stelt daarom een jaar lang kosteloos een schitterende Mini Cooper ter beschikking. Op donderdag 15 februari nam Limore Noach, directeur stichting Fight cancer, de autosleutel officieel in ontvangst.

Een mooi initiatief
Auto Spijker is een regionale, universele garage in Loenen aan de Vecht en is verheugd een bijdrage te kunnen leveren aan dit mooie initiatief van stichting Fight cancer. “We zijn zeer enthousiast dat de swim ook in de gemeente Stichtse Vecht wordt gehouden. We hopen hiermee bij te dragen aan een groot succes van alle swims in Nederland en dat meerdere bedrijven volgen in het leveren van een bijdrage, in welke vorm dan ook”, aldus Rico Eerenstein van Auto Spijker.

Swim to Fight Cancer

De swim op zondag 2 september zal starten en finishen bij het Boom en Bosch in Breukelen. De bedoeling is dat zoveel mogelijk inwoners en organisaties meedoen, waarbij zij zich laten sponsoren door familie, vrienden en bedrijven. Alle opbrengst komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Dit voorjaar wordt de website gelanceerd waarop iedereen zich kan aanmelden als deelnemer, in teamverband of individueel, of voor de kidsswim.

Zwem mee

De burgemeester van gemeente Stichtse Vecht Marc Witteman vertelt dat de gemeente alle medewerking verleent en moedigt iedereen aan om een bijdrage te leveren: “Wij gaan ook het goede voorbeeld geven door vanuit de gemeente met een team mee te zwemmen . Ik hoop van harte dat veel inwoners gehoor zullen geven aan de oproep om mee te zwemmen of een bijdrage te leveren door een zwemmer of een team te sponsoren. In het belang van al die mensen die in de toekomst nog geconfronteerd worden met deze ziekte. ”

Foto v.l.n.r. Joost Reijns (Fight Cancer), Rico Eerenstein (Auto Spijker) en Limore Noach (Fight Cancer) 

Meer info: www.swimtofightcancer.nl of www.fightcancer.nl