Occasions

Header APK 15 euro

De Algemene Periodieke Keuring bij Auto Spijker. (APK)

Bent u op zoek naar een vertrouwd adres voor het uitvoeren van de Algemene Periodieke Keuring? Wij helpen u graag. Onze APK keurmeesters kijken uw auto helemaal na en zorgen er voor dat u weer veilig op weg kunt.

Auto Spijker is het adres voor de APK in de regio Loenen aan de Vecht.

Wij zijn uw adres in Loenen aan de Vecht voor uw jaarlijkse APK keuring. Ons voordelige tarief voor een nieuwe APK is € 29,95 voor een benzine of diesel auto. All in, exclusief afmeldkosten á € 5,65. In combinatie met een kleine onderhoudsbeurt bedraagt het tarief slechts € 15,00 excl. afmeldkosten. Bij een grote onderhoudsbeurt is een APK GRATIS inbegrepen. Het tarief voor een nieuwe APK voor een kampeerauto bedraagt € 65,- (Excl. BTW). Alleen voor particulieren, afspraak maken gewenst.

Wanneer is uw auto toe aan de jaarlijkse keuring?

Wij houden u op de hoogte als uw auto aan een beurt toe is, door middel van een gratis sms. Zo weet u zeker dat uw auto op tijd is ingepland voor de keuring en voorkomt u een bekeuring.

Gratis APK.

Gelukkig zijn de moderne auto’s kwalitatief uitstekend en minder onderhoudsgevoelig dan vroeger. Vaak voldoet één APK keuring en één grote beurt per jaar uitstekend. Bij Auto Spijker is het extra aantrekkelijk om de APK keuring te combineren met een ‘Grote Beurt’. Bij een combinatie voert Auto Spijker de APK keuring namelijk gratis voor u uit.

U bespaart zo tijd en geld!

Tips

  • Zorg dat uw auto op tijd is gekeurd.
  • Neem uw kentekenbewijs mee.
  • Bewaar het keuringsrapport goed; ook als uw auto is afgekeurd.

 

We staan elk seizoen weer voor u klaar!

U kunt bij ons terecht voor o.a.: onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine beurt, grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, wintercheck, zomercheck en accu vervangen.