Occasions

Samenwerking Auto Spijker B.V. en Old Course Loenen leidt tot ludieke actie

Auto Spijker B.V. en Old Course Loenen werken samen in de opzet van een ludiekeactie voor de leden van de Old Course golfclub. Een jaar lang maken deelnemerskans, bij elke grote wedstrijd (de maandbeker) en bij de twee clubkampioenschappen (Match Play en Stroke Play), op het winnen van een auto! Elkegeselecteerde wedstrijd stelt Auto Spijker B.V. een andere fraaie auto beschikbaarvoor diegene die een hole-in-one slaat op hole 5. Afgelopen zaterdag 2 sept. warende voorrondes waar de prijs; een Fiat 500; nog niet gevallen is. Aanstaandezaterdag 9 en zondag 10 sept. worden de Match Play kampioenschappen gespeeldwaar een Lancia Ypsilon (0.9 Twinair Platinum, automaat) te winnen valt.

Samenwerking

Voorzitter van Old Course Loenen Ben van Doesburgh vertelt over de samenwerkingmet Auto Spijker B.V.: “Omdat je tot nu toe als besloten golfclub geen aanspraak kuntmaken op ondersteuning vanuit de gemeente, zoals een voetbalclub dat bijvoorbeeldwel kan, zoeken wij samenwerkingen met lokale ondernemers die ons willen helpen. Zokwamen we in gesprek met Auto Spijker B.V. en ontstond het idee voor deze ludiekeactie. We nemen allebei 50% risico en dat maakt het voor beide partijen haalbaar, én deleden hebben natuurlijk een prachtige prijs om voor te strijden. Onze samenwerkingvind ik fantastisch en uniek, ik denk dat wij de enige golfclub in de wereld zijn waarbij jebij elke maandbeker wedstrijd een mooie auto kunt winnen.”

Auto Spijker B.V.

Auto Spijker is een gerenommeerd BOVAG-autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit,gemoedelijkheid en betrouwbaarheid bij elkaar brengt. Het bedrijf bestaat al sinds 1924,voorheen gevestigd in Nieuwersluis in een prachtige omgeving en aan de Vecht. Sinds 2012 verhuisd naar de Slootdijk op industrieterrein de Werf in Loenen aan de Vecht.

Auto Spijker B.V. is een universeel, merkonafhankelijk autobedrijf dat zich richt op de inenverkoop van alle automerken in verschillende prijsklassen. Rico Eerenstein(bedrijfsleider Auto Spijker B.V.): “Wij zijn erg content met deze ludieke actie insamenwerking met Old Course Loenen en namens het hele team wensen we alle ledendie hier aan meedoen veel succes met het slaan van een mooie hole-in-one!”

Old Course Loenen

Old Course Loenen is een volwaardige golfbaan met NGF A status in de gemeenteStichtse Vecht. De baan is ontworpen door Alan Rijks als een zogenaamde 'in-land-linkscourse' en kent 9 gevarieerde holes. De golfclub telt nu ongeveer 500 leden en is nietmeer een besloten club zoals vroeger. Het is hedendaags een golfclub voor iedereen metook een aantal jong professionals als lid.

Waarom heet de golfclub ‘Old’ Course Loenen? Volgens de overlevering gaat degeschiedenis van Old Course Loenen terug naar het jaar 1297, toen het eerstegolfballetje moet zijn geslagen. Toentertijd een bal die geslagen werd door deDorpstraat, inmiddels is het golfspel natuurlijk veel verder ontwikkeld.

tekst: Floor Vuurboom.