Auto Spijker, ster(k) in auto-import

Auto Spijker, gevestigd in Loenen aan de Vecht, is een gerenommeerd BOVAG-autobedrijf met 94 jaar ervaring. “We zijn een universeel en merk-onafhankelijk autobedrijf”, vertelt Rico Eerenstein, verantwoordelijk voor in- en verkoop bij Auto Spijker. “Bij de in- en verkoop richten we ons op alle automerken in verschillende prijsklassen. Wanneer onze klant de auto naar wens niet kan vinden in onze showroom, kunnen we vrijblijvend op zoek gaan naar de gewenste auto. Hierbij kun je zeker ook denken aan import.”

Trend
Al meer dan tien jaar importeert Auto Spijker succesvol auto’s uit het buitenland en besluit hier in juni dit jaar een professionele website (Auto Import Nederland) voor op te zetten. Hiermee springt het bedrijf in op een heuse trend. Aldus VWE Automotive zijn er in het eerste kwartaal van dit jaar al 61.530 gebruikte voertuigen geïmporteerd. Een nieuw record: maar liefst 23% meer dan in het laatste kwartaal van 2017.

Uniek in Nederland
“We hebben Auto Import Nederland – als onderdeel van Auto Spijker – opgezet zodat we onze klanten hierin volledig kunnen adviseren en begeleiden”, legt Rico uit. “Het is een mooie aanvulling op onze diensten en omdat we een professionele werkplaats hebben, kan elke geïmporteerde auto door ons technisch worden gecontroleerd en geheel naar wens worden afgeleverd. Daarnaast zijn wij BOVAG-lid en is voor klanten, die ons full service pakket afnemen, zelfs BOVAG garantie mogelijk. En dat is uniek in Nederland.”

Wat van ver komt is bijzonder
Veelal geldt: iets wat van ver komt is bijzonder. Echter is het erg belangrijk bij import een betrouwbare partner in de arm te nemen. Een auto importeren uit bijvoorbeeld Duitsland, België of Frankrijk zorgt er namelijk voor dat u kunt profiteren van diverse (financiële) voordelen. Ons doel is het zorgeloos en snel invoeren van uw nieuwe auto met een zo groot mogelijke kostenbesparing. Zonder risico en zonder zorgen.

Keuzemogelijkheden

Auto Import Nederland biedt een gratis BPM berekening en levert drie verschillende import pakketten:

1.      Doe het zelf pakket (v.a. €125,- incl. btw)

2.      Doe het samen pakket (v.a. €599,- incl. btw)

3.      Full service import pakket (v.a. €1345,- incl. btw)

Benieuwd naar de verschillende pakketten en/of bent u geïnteresseerd wat uw mogelijkheden zijn? Neem alvast een kijkje op de website: www.autoimportnederland.nl en neem voor advies vrijblijvend contact met ons op:

Tel: 0294-231442 of per email: info@autospijker.nl

SLOOTDIJK 9, LOENEN AAN DE VECHT