In- en verkoop alle merken

Auto Spijker is een gerenommeerd BOVAG-autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit, gemoedelijkheid en betrouwbaarheid bij elkaar brengt. We doen wat we zeggen en blinken uit in betaalbare auto’s van goede kwaliteit.

Het autobedrijf is centraal gelegen gevestigd, ligt op een steenworp afstand van de A2 (afslag Vinkeveen) tussen Utrecht en Amsterdam. Als universeel, merkonafhankelijk autobedrijf richten wij ons op de in en verkoop van alle automerken in verschillende prijsklassen.

In onze showroom en op ons buitenterrein vindt u een rijk en gevarieerd aanbod occasions van nagenoeg alle merken. Jonge voertuigen met lage kilometerstanden zijn onze specialiteit. Zo vindt u altijd een occasion die aan uw wensen en voorkeuren voldoet. Ons verkoopteam staat voor u klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar een passende en geschikte auto. Door onze jarenlange ervaring sturen wij u met een vertrouwd gevoel weer op weg. Het gaat immers om een aankoop waar u nog jaren mee vooruit moet kunnen.

Wanneer de auto naar wens niet in onze showroom te vinden is, gaan we vrijblijvend op uw verzoek op zoek naar de door u gewenste auto.

Ga voor meer informatie naar: