Prijsuitleg & Afleverpakketten van Auto Spijker B.V.

Op zoek naar een betrouwbare occasion voor een aantrekkelijke prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Auto Spijker is een gerenommeerd BOVAG-autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit,gemoedelijkheid en betrouwbaarheid bij elkaar brengt. We doen wat we zeggen en blinken uit inbetaalbare auto’s van goede kwaliteit. Als universeel, merkonafhankelijk autobedrijf richten wij ons op de in- verkoop en onderhoud van alle automerken in verschillende prijsklassen.

Doordat wij niet merkgebonden zijn, zullen wij u altijd neutraal en daardoor optimaal kunnen adviseren. U wordt op deze manier correct geadviseerd bij de aankoop van een auto. U bent dan ook van harte welkom om een van onze occasions te bekijken of een proefrit te maken!

Meeneempakket

Heeft u liever meer zekerheid? Geen probleem. We hebben twee afleverpakketten waaruit u tegen meerprijs kunt kiezen. Kies dan voor het Auto Spijker Extra Zekerheid pakket of BOVAG garantie pakket. Onze verkoopadviseurs helpen u graag om te bepalen welk afleverpakket bij u past. U merkt het verschil!

Extra zekerheid pakket

Bovag Garantie Pakket