Algemene Periodieke Keuring (APK) Loenen aan de Vecht

Auto Spijker te Loenen aan de Vecht is hét adres voor uw APK keuring. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Er wordt gekeken naar verkeersveiligheid en milieuprestatie. De APK wordt altijd bij ons gedaan door onze gediplomeerde keurmeester. Na de keuring bepaalt de keurmeester of uw auto is goedgekeurd of afgekeurd.

Momentopname

Het is belangrijk dat u zich realiseert dat de APK een momentopname is van de staat van de auto. Wanneer uw auto goedgekeurd is voor de APK, houdt dit in dat hij voor een bepaalde periode goedgekeurd is om op de Nederlandse wegen te mogen rijden. Maar let op: Dit is geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden.Wij adviseren dan ook de APK uit te voeren in combinatie met een kleine- of grote onderhoudsbeurt.

RDW erkend

Auto Spijker is RDW-erkend en heeft de bevoegdheid om uw auto te keuren. Uiteraard zullen wij uw auto nakijken en eventuele bijkomende kosten om uw auto APK-waardig te maken met u overleggen, voordat wij tot reparatie overgaan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent.

Hoe vaak moet mijn auto gekeurd worden?

Dat is afhankelijk van het type auto en van de leeftijd van uw auto. Benzineauto’s moeten na het vierde jaar voor het eerst APK gekeurd worden. Daarna elke twee jaar. Vanaf het achtste jaar moet een benzine auto elk jaar gekeurd worden. . (4-2-2-1-1 etc.) Personenauto’s tot 3.500 kg met een diesel of lpg-motor rijden, moeten vanaf het derde jaar elk jaar worden gekeurd.(3-1-1-1 etc.)

Auto Spijker is het adres voor de APK in de regio Loenen aan de Vecht

Ons voordelige tarief voor een nieuwe APK is € 39,95 voor een benzine of diesel auto. All in, exclusief afmeldkosten á € 7,55. In combinatie met een kleine onderhoudsbeurt bedraagt het tarief slechts € 24,95 excl. afmeldkosten. Bij een grote onderhoudsbeurt is een APK GRATIS inbegrepen. Het tarief voor een nieuwe APK voor een kampeerauto bedraagt € 67,50 (Excl. BTW).

Plan onderstaand direct uw afspraak in voor een APK keuring: