Onderhoud & Service via Auto Spijker in Loenen aan de Vecht

Zorgeloos autorijden begint met een betrouwbare auto. Vakkundig onderhoud is daarom erg belangrijk. Denk hierbij aan grote of kleine onderhoudsbeurten, remmen service, distributieriemen en distributiekettingen, schokdempers, uitlaten, versnellingsbakservice etc.

Ook voor reparatiewerkzaamheden, het vervangen van autobanden en de APK- keuring kunt u bij ons terecht. Doordat wij merkonafhankelijk zijn, maakt het ons niet uit met welk merk auto u rijdt. Onze gediplomeerde vakmensen weten als geen ander hoe zij het beste uit uw auto kunnen halen.

Universeel & merkonafhankelijk

Onze ruime werkplaats is voorzien van professionele diagnose apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat om zelfs de allernieuwste auto’s die zijn voorzien van moderne techniek, te onderhouden en te repareren.

Helder in prijs en kwaliteit

Bij Auto Spijker kunt u rekenen op zeer betaalbare tarieven, zonder concessies te doen aan zaken als service, eerlijkheid en kwaliteit. Niemand houdt van nare verrassingen achteraf. Daarom krijgt u van ons altijd een zeer nauwkeurige schatting van de reparatiekosten en maken we vooraf inzichtelijk welk onderhoud op dat moment noodzakelijk is. Mocht toch blijken dat de reparatiekosten hoger uitvallen of komen er andere zaken aan het licht, dan bent u de eerste die dat weet.

U kunt bij Auto Spijker terecht voor onder andere:

Onze visie is duidelijk:

  • Altijd vooraf overleg over kosten van reparaties;
  • Wij bewaren de onderdelen die vervangen zijn;
  • Een duidelijke specificatie van de werkzaamheden en onderdelen op de rekening;
  • Wij vervangen niet onnodig onderdelen als reparatie mogelijk is.

Plan onderstaand direct online 24/7 uw afspraak in of neem contact met ons op.