loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Sub Page Listing Image

Werkplaatsafspraak plannen

Een werkplaats afspraak plannen kan eenvoudig via het formulier op onze website. Na uw aanvraag ontvangt u altijd een bevestiging van ons.

Sub Page Listing Image

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Auto Spijker Loenen kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Sub Page Listing Image

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes.

Sub Page Listing Image

APK-keuring

Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen. Daarnaast is het in Europa wettelijk verplicht om auto’s ouder dan 3 jaar, jaarlijks te laten keuren.

Sub Page Listing Image

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof.

Sub Page Listing Image

Uitlijnen

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen.

Sub Page Listing Image

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw banden het juiste onderhoud te geven.

Sub Page Listing Image

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Auto Spijker Loenen. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen is het raadzaam om dit te laten controleren.

Sub Page Listing Image

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken.

Sub Page Listing Image

Car cleaning

Auto Spijker Loenen is alleen tevreden met de schoonste en meest glimmende voertuigen. Wij poetsen alles wat rijdt en vaart met onze specialisatie in het herstellen en poetsen van auto’s zijn wij de juiste partner voor zowel bedrijven als particulieren.

Morgen Internet – Zorgeloos Light website