Auto halen en brengen of gebruik maken van vervangend vervoer of een gratis leenauto.

Auto haal- en breng service

Heeft u een afspraak voor een APK, Onderhoud of reparatie, maar bent u niet in de gelegenheid uw auto zelf te brengen? Als u woont of werkt in een straal  15 kilometer rondom Loenen aan de Vecht, of in de dorpen Nieuwersluis, Breukelen, Vreeland, Loenersloot of Maarssen, dan halen wij uw auto op en brengen het ook weer terug. Dat is nou een service!

Vervangend vervoer

Liever geen gratis leenauto met reclame? Dat hebben wij voor u een voordelig alternatief, u kunt bij ons een Peugeot 108 of gelijkwaardig als vervangend vervoer huren voor een verlaagd tarief van € 25,00 per dag. Liever iets meer comfort? Dan verwijzen wij u graag door naar onze selectie huur auto’s in de categorie “Economy klasse“.

Gratis leenauto met reclame of leenfiets

Heeft u een afspraak ingepland voor een grote- en/of kleine onderhoudsbeurt of reparatie, dan kunt u gebruik maken van onze gratis leenauto’s met reclame die onderdeel zijn van onze service.

Deze gratis leenauto is WA verzekerd met een eigen risico van € 750,00 per schade gebeurtenis. Dit eigen risico kunt u voor € 7.26 verlagen naar € 200,-. U hoeft de auto niet af te tanken, u betaald alleen voor het gebruik € 0.25 ct per kilometer. Een volle tank retour hoeft dus ook niet, lekker makkelijk. Bij enkel een APK keuring word er € 10,00 in rekening gebracht.

Tevens beschikken wij over diverse gratis leenfietsen waarvan u ten alle tijde gebruik kunt maken.