Lease Auto Onderhoud regio Amsterdam-Utrecht

Auto Spijker is een gerenommeerd BOVAG-autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit, gemoedelijkheid en betrouwbaarheid bij elkaar brengt, ook voor de zakelijke rijder. U kunt makkelijk en snel online een afspraak maken voor het onderhoud van uw lease-auto. U mag als leaserijder zelf kiezen bij welk erkend BOVAG universeel autobedrijf u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Auto Spijker is aangesloten bij ROB-Net. Hiermee verrichten wij reparatie’s en onderhoud aan lease auto’s en bedrijfsauto’s van diverse lease maatschappijen.

Als bestuurder van een leaseauto bent u een zakelijke rijder en wilt u natuurlijk snel, goed en probleemloos geholpen worden met het onderhoud van uw auto. Bij Auto Spijker bent u verzekerd van gekwalificeerde medewerkers, optimale dienstverlening en vakkundig onderhoud volgens fabrieksopgave en met behoud van fabrieksgarantie. Maar ook van een uitstekende haal- en brengservice of vervangend vervoer, een persoonlijke benadering en een ontvangstruimte waar verse koffie klaar staat met gratis WiFi.

Moderne diagnose apparatuur

De werkplaats is voorzien van moderne diagnoseapparatuur en de monteurs kunnen direct verbinding maken met databanken om fabrieks- en reparatie voorschriften te raadplegen. Uw veiligheid staat voorop. Daarom worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de grootst mogelijke zorgvuldigheid en uiteraard volgens onze hoge kwaliteitsstandaard.

Uw voordelen bij Auto Spijker:

  • 24 uur per dag een afspraak inplannen via onze website;
  • Centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht, op slechts 5 minuten van de A2;
  • U kunt altijd binnen 5 werkdagen bij ons terecht;
  • Een gratis haal- en brengservice voor uw auto, vanaf iedere locatie binnen een straal van 20 km;
  • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgarantie;
  • Na iedere onderhoudsbeurt wordt uw auto gewassen en uitgezogen;
  • Gratis leenauto (met reclame) of vervangende huurauto ter beschikking.

Wij verrichten lease onderhoud voor onder andere de volgende lease maatschappijen, staat uw lease maatschappij er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.